Bij Lief koop je allerlei ontzettend schattige babyspulletjes, waar voornamelijk de tekst: Lief! Op…read morestaat. De eigenaresse van de winkel begon eerst met een kleine collectie van babykleding met teksten als lief en stoer. Daarnaast verkocht zij bijpassende babyartikelen zoals knuffels, beddengoed en boekjes. Zo is het allemaal begonnen en heeft ze een eigen label opgericht met een Hollandse twist. Inmiddels is het inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle-merk met naast kleding voor baby's en peuters ook stationery, verzorgingsproducten, raamdecoratie, tassen, bed- en badtextiel, verf, meubels, behang, wanddecoratie en accessoires voor de kinderkamer.
Lief heeft ondertussen zo'n 17 winkels door heel Nederland. De Lief winkel in Eindhoven zit schuin tegenover de kerk op stratumseind. Leuke plek om een kraamkadootje te kopen, maar ook zeker leuk als je zelf zwanger bent en nog alles moet kopen.
Kadootjes pakken ze hier ontzettend leuk in en het personeel is er zo aardig en oprecht. Fijne winkel om eens binnen te lopen. Al hoop ik wel altijd dat ze niet denken dat ik voor mezelf kom.