Noll stjärnor egentligen
Noll stjärnor egentligen. Gäller…read moremekonomen på hagagatan 52, stor VARNING ! Den mekonomen kallar sig för tuleg 51 (har flyttat). Började med att jag hade en blinkers o läcka på avgassystemet o jag bad dem även byta damasker. Ringde 30min innan de stängde, sa att bilen strax var färdig. Åker dit, de håller fortfarande på. Mekaniker där klarar ej av att byta damask på ena sidan. Ringer in en annan mekaniker som fixar. Väntar 3tim 15min efter utsatt tid. Åker på ombesikning, fortfarande läckage på avgassystemet. Åker tillbaka till mekonomen, bilen lämnat hela nästa dag. De lovar att de nu har kollat alla läckage o inga läckor kvarstår. Väntar två veckor med att ombesiktiga. Idag ombeskning igen, och fortfarande läckage !! Pratat med "chefen"o först nu säger han att hela avgassystemet måste bytas. Kunde han sagt från början isåfall. Då hade jag kunnat ta ett beslut om det. Sedan sa att eftersom de varit så mkt problem att han skulle dra av 10procent på räkningen, drog bara av typ 5 när jag betalade, brydde mig inte ville bara därifrån. Ringt kundtjänst försökt få pengar tillbaka, mailat kundrelationer redan 8maj, fortfarande inget svar. Mailat dem idag igen. Försökt få svar på kundtjänst, hur jag ska göra, får jag pengar tillbaka eller lagar de bilen, inget svar. Vill verkligen inte att de ska få röra min bil på mekonomen igen. Fortsättning följer om jag får svar från kundrelationer. Så ska vi se om mekonomen centralt kan lösa detta för en besviken kund.
Upplevelsen ägde rum: 22 maj 2025
Ps pratade med en polare idag där de försökt lura honom, 20000kr för att laga nått "rattfel" han åkte till annan verkstad som gjorde det gratis, var någon liten plastbit som var problemet, var för många år sen men ändå...synd jag inte visste detta innan jag lämnade in min bil.