Fruktansvärd upplevelse med fruktansvärd personal!!
Dom ringer mig 21:45 på en vardag för att informera om blombud dagen efter. Jag svarade inte men dom ringde igen dagen efter, skitotrevliga i luren och frågar efter portkod osv. Jag får ett sms där planerad tid är mellan 12-16. Kl 16:25 ringer jag dom för att fråga vart dom är, hon som svarar blir direkt otrevlig och säger att dom har olika budfirmor och att hon inte kan svara på vad som hänt för att hon bara "står i butiken". Hon frågar inte vilken budfirma jag fått sms ifrån och heller inte om dom ringt tidigare för portkod utan hon hittar direkt på att "dom har antagligen inte fått din portkod". Jag informerar om att dom ringde och att jag gav portkod; då ändrar hon story och säger att budfirman inte ens ska komma mellan 12-16 utan 17-20, sen ändrar hon sig igen och säger att dom bara är sena. Ok, jag väntar och ringer dom igen 17:45 för att fråga vart dom är. Hon säger då att hon inte har någon aning, jag ber henne kontakta personen som ska leverera mina blommor för att se vart han är, då säger hon att det skett ett "tekniskt fel" och att dom visst skulle komma mellan 17-20. Fine, dock vill jag lämna klagomål att dom ringer så sent på en vardag, det är nu det hela spårar ut och blir helt absurt. Direkt när jag säger att jag vill lägga ett klagomål så börjar hon i aggressiv ton säga "Jag skulle uppskatta om du inte svor!!", vänta va? Jag svor aldrig? Sen lägger hon på i örat, från ingenstans. Jag ringer upp och får prata med en ny kvinna med stark brytning, hon säger att vi har svurit och är allmänt passivt aggressiv, avbryter konstant en och säger jättekonstiga saker. Min sambo tar över samtalet då hon är sjukt obehaglig och aggressiv mot mig, då säger hon att vi båda sagt ordet "skit" och att det räknas som en svordom? What? Vi har inte ens sagt det ordet i någon utav samtalen. Vi ber om att få prata med hennes chef, först säger hon att dom inte har någon, sen ändras det till att chefen är en han, sen en hon. Vi ber om att få namn och nummer till hennes chef, då säger hon att vi ber om chefens personliga uppgifter, alltså privat nummer och namn, nej säger vi, enbart jobbnumret och ett förnamn. Hon vägrar. Vi säger då att vi kommer ringa butiken när chefen är på plats, vi frågar därför vilken dag chefen är inne, ingen enligt henne då deras chef inte har något schema. Hon vill heller inte lämna ett meddelande till chefen och säger "Vi är alla lika viktiga här!" Haha alltså va!?. Hela samtalet var så brutalt psykande konstigt, personerna som jobbar där verkar lida av någon seriös psykisk störning. Hon som bröt frågade tom min sambo om hennes man skulle ringa honom, ASSÅ what!?
Det hela slutar med att hon säger att hon ska ringa beställaren av våra blommor och fråga om dom ska avboka blombudet, dom ringer sedan upp oss och säger att dom avbokat ordern och att en ny florist, östermalms florist ska skicka ut nya blommor (som vi sedan finner har samma ägare.). Sen avslöjar hon vem som skickat blommorna, vad som står på kortet och tom vilken blombukett vi skulle fått. Ok? Tack?.
När jag senare går in och kollar noggrannare på min bekräftelse på sms och länk så ser jag att det står att det alltid varit från Östermalms florist!? Asså!?
Jag ringer sedan upp min släkting som skickat blombudet och frågar vad som sas i samtalet, hon hade aldrig fått något samtal. Dom tog alltså ett beslut utan att tala med den betalande kunden.
Det här var nog på riktigt det sjukaste bemötandet som både jag och min sambo någonsin varit med om! Akta er för dessa människor. Dom verkar vara helt sjuka i huvudet.
Har mailat deras butiksmail och bett om chefens namn, inget svar än, kommer uppdatera efter jag fått tala med chefen.
Uppdatering: Cirkusen fortsätter. En Manlig kille med brytning ringer upp från hemligt nummer och säger att han "Är i Thailand på fest med boysen" och att han hade sett mitt mail och undrade vad som hänt. Jag börjar förklara situation och det han säger är "Det krävs två för att bråka, du vet man har dåliga dagar, hon säger en sak du säger en sak du vet. Jag menar vad vill du att jag ska göra? Komma över med 10 stora röda rosor personligen när jag är I Sverige igen eller?". Sen avbröt även han mig och jag fick aldrig tala till punkt.
Alltså; inte konstigt att hans personal är som dom är om chefen säger och beter sig såhär mot en kund. Ett jävla skämt. Rena humorn. Han påstår sig också äga flera blomsterbutiker i Stockholm, vi kommer såklart se till att aldrig handla på någon av dom och jag tycker verkligen synd om de kunder som gynnar dom här människorna. Dom är även uppkopplade på euroflorist och interflora så jag har kontaktat dom så dom är medvetna om den här ägarens och hans personals beteende. read more