Twee dagen geleden voor niets langsgekomen, want ze waren dicht terwijl ze naar eigen zeggen open zouden zijn. Vanmiddag reed ik er langs en waren ze wel open, dus gingen ze in de herkansing. Ik werd heel vriendelijk geholpen. Het is een kleine ruimte waar ze heel veel massagebedden in hebben gezet (met zo'n gat erin voor je gezicht) en die bedden worden van elkaar gescheiden door gordijnen die 50cm boven de vloer ophouden. De masseuses fluisteren allemaal, het is er doodstil, maar je hoort ze af en toe wel slaan (klinkt stom, maar ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Hoort natuurlijk gewoon bij de massage). Mijn masseuse was klein van stuk, maar had behoorlijk wat kracht in haar handen en heeft me een half uur lang (hoofd, nek, schouders, rug) flink onder handen genomen à 20 euro. Ik ging met een tevreden gevoel weg en zou hier zeker terugkomen. Verwacht geen spa wellness gebeuren of zo, dat is dit niet. Dit is voor de snelle tussendoor massage om gewoon even goed los gekneed te worden. read more