Cancel

ModerateHome & Garden
    Open 8:00 am - 8:00 pm

Bauhaus Photos

Bauhaus Reviews in Other Languages

Verify this business for free

Get access to customer & competitor insights.

Verify this business

5.0(1 review)
    6.0 kmStaré Město, Praha 1
    $$

From the owner: Věrni 170 leté tradici nabízíme široký sortiment železářství…read more V našich prodejnách naleznete stavební a nábytkové kování, zadlabací zámky HOBES a FAB, visací zámky TOKOZ a FAB, cylindrické a bezpečnostní vložky, závory a petlice TOKOZ. Nářadí a nástroje českých výrobců, levné výrobky z dovozu a také samozřejmě špičkové výrobky renomovaných výrobců. V sortimentu elektroinstalačního materiálu nabízíme vedle kabelů, zásuvek, vypínačů a krabic i klasické žárovky, halogenové výbojky a úsporné žárovky. Instalatéři u nás zakoupí roury, trubky a tvarovky PPR a HT, fitinky MS a ZN, ventily, kohouty, baterie a nezbytné těsnění. Hmoždinky a kotvy Fischer, zajisté ocení každý profesionál i kutil. Také matice, šrouby, vruty, podložky, skoby, háky a spoustu dalších nezbytných maličkostí Vám nabídnou naši profesionální prodavači. Vybraný sortiment barev a laků, ředidel, tmelů, lepidel, krycích folií, štětců a válečků doplňuje nabídka silikonů a PU pěn Soudal. Výroba klíčů za výhodné ceny a stále populární výměna sifonových bombiček k nám přivádí zákazníky ze širokého okolí. Co jinde nenajdete: 1. Výroba klíčů od 28,- 2. Výměna sifonových a šlehačkových bombiček 3. Prodáváme silné neodymové magnety 4. Stále máme v prodeji klasické žárovky

Photos

See all