Provozujeme autoservis Škoda, Ford, Opel, Renault, Peugeot, Citroen, Fiat, Honda, VW, Mazda, Audi, Toyota, Nissan, Volvo, BMW, Mercedes, Hyundai, Kia, Suzuki, Seat, Mitsubishi, Chevrolet, Subaru, Alfa Romeo, Lexus, Jaguar. Působnost Praha 3. Servis a opravy klimatizace. Nabízíme další služby jako pneuservis, diagnostika aut, autoelektrika, opravy karoserie, autolakovna, likvidace pojistných událostí, autoopravna, náhradní auto, čištění interieru. Servis aut všech značek, geometrie kol.
Established in 2006.
Autoservis Garant je českou firmou specializující se na opravy motorových vozidel. Kromě běžných mechanických oprav se od začátku specializujeme i na opravy motorů a převodovek, podvozků, karoserií a diagnostiky, autoelektriky. Náš team techniků a mechaniků stále roste. Začínali jsme ve třech, momentálně je nás 12, takže se můžeme více specializovat na jednotlivé činnosti a držet krok s vývojem v oboru, protože technik aut a náročnost oprav se vyvíjí velmi rychle.
Meet the Manager: Aleš Kaiser K.
Aleš Kaiser je přejímacím technikem firmy Autoservis Garant, kde původně začínal jako automechanik pro koncernové vozy, zejména Audi, Škoda, VW, Seat. Později se stal díky svým technickým a komunikačním schopnostem přejímacím technikem.