Moja pracownia specjalizuje się w modzie damskiej. Szyjemy: sukienki, spódnice, żakiety, spodnie, płaszcze, bluzki, kamizelki, suknie wieczorowe i ślubne. Świadczymy również usługi szycia miarowego z tkanin powierzonych. Na życzenie dojeżdżamy do klienta lub dostarczamy realizacje na terenie Polski i UE.
Dla każdego klienta projektuję indywidualnie, wybieram odpowiednie fasony, kolory, tkaniny oraz dodatki. Wyjątkowość projektów wynika z zastosowania wizualizacji komputerowej - projektowanie ubioru dokonywane jest w oparciu o zdjęcie sylwetki klientki.
Established in 2004.
Szyję od kiedy moje palce były w stanie nawlec igłę, stojąc przy prababcinej maszynie Singer, bo stopa nie sięgała do pedału, łamiąc dziesiątki igieł i potajemnie uruchamiając po raz pierwszy maszynę elektryczną... Projektuję od kiedy zamykając oczy widziałam, co chcę uszyć i próbowałam tnąc spódnicę na sukienkę, sukienkę na bluzkę, a potem bluzkę znów na spódnicę. Upinając tkaniny na lalkach, sobie, manekinach...
Od 2004 roku prowadzę Atelier Mody, gdzie rękodzieło krawieckie łączę z nowoczesnym sposobem projektowania. Od lat zatrudniam doświadczonych pracowników oraz poszerzam grono zaufanych współpracowników - dla pełnej satysfakcji wymagających klientek. Jestem osobistą projektantką, ekskluzywną krawcową i pasjonatką kreowania.
Meet the Business Owner: Justyna O.
od 2004 Właściecielka i projektantka w Atelier Mody - Justyna Ołtarzewska właścicielka marki MNC - Moda Na Ciążę
Edukacja:
2003-2005 Akademia Sztuk Pięknych w Łodzi