Kilka dni temu byłam w Aqua Parku w Sopocie i jestem bardzo niezadowolona. Po pierwsze ceny przerastają przeciętnych ludzi np. za 4 osoby w tym 2 dzieci zapłaciliśmy ponad 90 zł (za jedną godzinę! ) . Do tego momentu wszystko było ok. Po drugie szatnie nie są oddzielone względem płci. Po trzecie na basenie zastaliśmy taki syf, że wszyscy bali zdjąć klapki z nóg. W basenie pływały kawałki śmieci, nawet nie wiem jak to opisać. Na ściankach basenów znajdowała się widoczna dla oka pleśń. Jednym słowem mówiąc syf. Po czwarte jeśli płacimy 90 zł to wymagamy pełnej opcji basenu, mówię o ,, Dzikiej Rzece". Dzieci rozpłakały się na środku basenu nie mogąc wejść na tą ,,atrakcję ", ponieważ nie spełniały kryteriów. Więc co w ogóle tylko stare chłopy mogą się na tym bawić ?!. Po piąte ratownicy za miast zwracać uwagę na osoby pływające, niczym dwie papużki nierozłączki rozmawiali ze sobą jakby się sto lat nie widzieli. Bardzo nam to przeszkadzało, ponieważ były 2 grupy kolonijne i nikt ich nie pilnował. Robili co chcieli i przeszkadzali innym w zabawie. Po szóste tak ogólnie nie było tam żadnych atrakcji. Jeden basen z wypływem na dwór oraz otworem na tory pływackie
gdzie powinno być to całkowicie oddzielone. 3 jacuzzi i 2 zjeżdżalnie i to było nawet ok. dzieciaki miały radochę. Więc tak ogólnie nie polecam tego basenu. Bród, syf, drogo i ubóstwo. Szczerzę nie polecam.!!! read more