From the owner: Fantastik bir dünyanın kapılarını açan, ziyaretçilerini milyonlarca yıl öncesinden 70 kadar…read moredinozorun doğal ortamlarıyla buluşturan, Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı bir eğitim ve eğlence projesi olan Jurassic Land;
özgün senaryosu kapsamında özel olarak kurgulanan dinozorlar adasına yolculuğun deneyimlendiği Juracopter'i (Türkiye'nin en büyük hareketli sineması-4boyut ve 6 efektli), durağan bir müzeden farklı olarak hareketli görsellerin, özel tasarımlı ve keşfe açık bir iç mağaranın, dev bir kazı alanının bulunduğu dinozorlar müzesi, deneyimli rehberlerle bir senaryo eşliğinde gezilen, eğlenirken öğrenme imkanı da sunan, iki katlı ve beş üniteli bilim merkezi ve bünyesine yeni katılan Türkiye'nin en büyük Laser Tag Arenası 'Dino Laser Tag' ile unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Tesis, ünitelerine Jura Cafe ve Jurassic Teras'ı da ekleyerek macerayı açık havaya taşıyor. Jura Cafe, her gün 10:00 ile 23:00 saatleri arasında her damak zevkine hitap eden geniş menüsüyle hizmet vermektedir.