Apet'eat to wartościowy i optymalny cenowo catering dietetyczny Warszawa. Najlepsza dieta pudełkowa skonfigurowana przez dietetyka specjalnie dla Ciebie. Smaczny catering dietetyczny na dowóz. Dostawa na terenie całej Warszawy. Bogata oferta diet.
Established in 2011.
Firma Apet'eat dostarcza zdrową żywność dietetyczną skonfigurowaną indywidualnie pod kątem odbiorcy od 2011 roku. Ponad pięć lat doświadczenia sprawia, że mamy wielu zadowolonych klientów którzy piszą o nas pochlebne opinie. Ciągle się rozwijamy i staramy się być coraz lepsi a nasze posiłki coraz smaczniejsze. Nasze dania przygotowywane są starannie i ze świeżych produktów. Dwóch dietetyków, szef kuchni, załoga kucharzy - to nas różni od wielu innych firm dostarczających diety w pudełku.
Meet the Manager: DOMINIKA Ł.
Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, dietetyk kliniczny z zawodu i zamiłowania.
Doświadczenie zdobyła poprzez liczne praktyki w szpitalach m. in. Centralnym Szpitalu Klinicznym (na oddziale Kardiologicznym, Chorób Wewnętrznych, Nadciśnienia Tętniczego i Angiologii, Endokrynologii i Neurologii) i Wojewódzkim Szpitalu Bródnowskim (Oddział Chorób Wewnętrznych i Gastroenterologii). Ponadto cenne doświadczenia wyniosła z Poradni żywieniowej w Instytucie Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka oraz Poradni Chorób Metabolicznych w Instytucie Żywności i Żywienia. Uczestniczka licznych konferencji głównie o tematyce żywienia kobiet ciężarnych i karmiących oraz wspomagania dietetycznego w sporcie.
Jej zawodowym celem jest pokazanie, że dieta to styl życia a nie sam proces odchudzania. Największą radość daje jej poczucie, że mogła komuś pomóc i wesprzeć w realizacji marzeń.
Prywatnie pasjonatka zdrowej i eksperymentalnej kuchni. Miłośniczka aktywnego stylu życia.