Annleisfilm gjør både små og store produksjoner, både på oppdrag og selv-initierte.
Felles for alle våre produksjoner er at det hele begynner med noen som har en historie de vil ha fortalt eller et budskap de ønsker kommunisert. Om det nå måtte være musikkvideo, reklame, informasjonsfilm, dokumentar eller fiksjon. Uansett om utgangspunktet er en tydelig idé eller bare en følelse tar vi følge på veien. Det er opp til deg om vi skal tegne kartet eller følge ditt kompass. Om vi skal følge ruta, ta avstikkere, eller finne en helt ny sti. Det er på denne turen vi utvikler og utforsker, slik at vi kommer frem til den helt riktige filmen for din historie. Fra idé og manus til ferdig produkt og distribusjon.
Fiksjon: Musikkvideo, kortfilm, novellefilm, nettserier.
Oppdragsfilm: Reklame, informasjonsfilm, undervisningsfilm, promoteringspakker, presskit.
Dokumentasjon: Portrett, dokumentasjon, dokumentarfilm.
Dette er litt av de konkrete tingene vi gjør, for mer ukonkrete ting, ta kontakt!
Established in 2008.
Annleisfilm er et ungt nyskapende filmproduksjonsselskap etablert i 2008 av en gruppe engasjerte filmskapere. Vi har siden oppstarten arbeidet innenfor et bredt spekter av sjangre, på tvers av medier og kommunikasjonsformer. Annleisfilm er som navnet tilsier et annerledes produksjonsselskap, med en flat struktur der vennskap, forskjeller og likheter reflekteres i prosjektene. Dette gjør Annleisfilm til en organisasjon som tillater en bredde, dybde og utholdenhet som er unik.
Meet the Business Owner: Marius F.
Marius er hovedprodusent i Annleisfilm. Han startet som postprodusent og klipper da Annleisfilm ble etablert men utviklet senere en interesse for organisasjon og produksjon. Idag er han fungerende i begge roller. Erfaringen og innsikten fra postproduksjon gir ham en bred forståelse og innsikt i alle faser av en produksjon.
Marius er en uhøytidelig og hands-on produsent. Han er også er et renessansemenneske som kan mye, dog store deler av det er ting som aldri kan brukes til noe annet enn hans egen underholdning. En mann som har det med å gå over bekken to ganger etter vann, men du verden for et gress han finner på den andre siden.