Şu anda gitsem benim kim olduğumu bilmem kaç yaşındaki bilmem kaçıncı halimi hatırlayabilecek pastane. Pastane derken tabiiki işletmenin taşı tuğlası hatırlamıyor, burası bir babadan oğluna ve kızına çalışanının gençlik halinden orta yaştaki haline işletilen bir pastane. İş böyle olunca küçükken dondurma diye tutturan haliniz bile onların gözünde ve tabii sizin gözünüzde anı olarak canlanıyor. Dekorasyonu yıllara nazaran bir kaç küçük degişiklik yenilik şeklinde değişmesine rağmen yine de yerleşim düzen olarak aynı kalmıştır. Sabahın köründe uyanıp yediğiniz poaçalar, kandil simitleri, doğum günleri için aldığınız yaş pastalar ve özellikle benim favorim kimi yerlerde ankara sarması kimi yerlerde de rulo pasta olarak geçen pastası... Yıllar geçmesine rağmen her gittiğimde olması gerektiği gibi geliyor. Geçen aylarda ankara sarması seven arkadaşıma burda yedirttiğim ve onaylattırdığım şekilde de benim düşündüğüm kadar iyi olan ankara sarmasını diğer adıyla rulo pastayı bir de burda denemenizi öneriyorum. read more